• G-sportcampagne
  ​Vlamingen met een handicap doen steeds meer aan sport. En dat is een goede zaak. Want sporten met of zonder handicap is even gewoon. Daarom zetten we ook volop in op G-sport waarbij de ‘G’ ook staat voor gewoon, geïntegreerd, goesting, grensverleggend, gescoord, maar vooral ook genieten.

  + Lees meer
 • Ski- en omnisportkamp Genk
  ​In 2014 staat er een nieuwe editie van dit sportkamp op het programma. Het omnisportgedeelte zal doorgaan in het mooie BLOSOdomein van Genk. Voor de skilessen wijken we uit naar de nabij gelegen indoorskipiste van Peer.
  Zou je graag voor het eerst kennis maken met skiën of je techniek verder verfijnen, maar beoefen je daarnaast ook graag andere sporten? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

  + Lees meer
 • Vida Libre festival
  ​Recreas en VFG lanceren dit jaar een bijzonder evenement voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking waar vrije tijd en vrije keuze centraal staan: het Vida Libra festival!

  + Lees meer
View RSS feed
Wat is Recreas?

Welkom op de website van Recreas vzw. Wij zijn de grootste, recreatieve sportfederatie voor personen met een handicap erkend en gesubsidieerd door het BLOSO.